Workshop Sip&paint

Wie gaat ermee?

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je geniet van een inspirerende avond in ons museum. Doe mee met het Sip & Paint evenement in de Kunsthal!

Tijdens Sip (iets drinken) & Paint ga je zelf aan de slag om een kunstwerk te maken op je eigen lege canvas terwijl je geniet van een verfrissend drankje en lekkere muziek! De museumdocent ontvangt je en geeft je een mini introductie op de tentoonstellingen. Daarna ga jij aan de slag!

Mis deze kans niet om kunst te ervaren op een nieuwe manier en kom chillen en creatief doen. Koop je ticket online via de rode knop/ balk waarop staat ticket, op de pagina, een ticket kost €12,00 per persoon. Museumkaart en of VriendenLoterij VIP-KAART zijn niet geldig. Een half uur voor aanvang van het Sip & Paint evenement ben je welkom. Er kunnen maximaal 25 personen meedoen per keer. Tot dan!

Museum Helmond organiseert Sip & Paint samen met Joong Helmond. Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Hij is er weer samen Tosti eten

20 June 2024 | 11:30 tot 20 June 2024 | 13:30 Brandpunt ... Geen limiet Hetty

Borrelen bij Taphuys te Arnhem

20 June 2024 | 20:00 Jansplein ... 20 plekken beschikbaar Joop

Gezellig zingen met elkaar

20 June 2024 | 20:00 Hooftstraa... Geen limiet Anita

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app