Workshop schilderen met koffie/thee

Nog een leuk cadeau voor de kerst maken?
Voor iemand anders of gewoon voor jezelf? Meld je dan aan!!!

Zin in een creatieve middag uit? Volg dan deze fantastische workshop schilderen van Geoffrey Wijn bij Wine Art in hartje Roosendaal. In 3 uur tijd maak je mee hoe het is om schilderijen te maken zoals Geoffrey dat doet: met palletmessen, acrylverf en spuitbussen. Geoffrey is een bekende schilder en geeft regelmatig shows op het gebied van schilderen in binnen- en buitenland. Ontdek de kunstenaar in jezelf en beleef een onvergetelijke dag!

Na ontvangst met koffie of thee ga je aan de slag in het atelier van Geoffrey Wijn. Je krijgt een doek van 40x50 cm. Voor een groter formaat betaal je ter plaatse extra.
Iedereen gaat met een super leuk schilderij in Wine-Style naar huis. Deze workshop is bedoeld voor degenen die geen ervaring hebben en toch een superleuk schilderij willen maken. Geoffrey helpt iedereen zij Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Vazen schilderen

24 February 2024 | 10:30 Wittenweg ... 7 plekken beschikbaar Mieneke

Workshop Klei kunst 🙂

24 February 2024 | 14:00 tot 24 February 2024 | 17:00 Sterkenhoe... 7 plekken beschikbaar Marianne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app