Workshop schilderen met koffie/thee

De laatste Schilderworkshop gepland!!

Zin in een creatieve middag uit? Volg dan deze fantastische workshop schilderen van Geoffrey Wijn bij Wine Art in hartje Roosendaal. In 3 uur tijd maak je mee hoe het is om schilderijen te maken zoals Geoffrey dat doet: met palletmessen, acrylverf en spuitbussen. Geoffrey is een bekende schilder en geeft regelmatig shows op het gebied van schilderen in binnen- en buitenland. Ontdek de kunstenaar in jezelf en beleef een onvergetelijke middag!

Na ontvangst met koffie of thee ga je aan de slag in het atelier van Geoffrey Wijn. Je krijgt een doek van 40x50 cm. Voor een groter formaat betaal je ter plaatse extra.
Iedereen gaat met een super leuk schilderij in Wine-Style naar huis. Deze workshop is bedoeld voor degenen die geen ervaring hebben en toch een superleuk schilderij willen maken. Geoffrey helpt iedereen zijn of haar meesterwerk te maken. Altijd een geweldig resultaat, een Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Fotowandeling “begint de lente al?”

6 March 2024 | 10:00 Van Tienho... 12 plekken beschikbaar Suus

Workshop Vrouwenlijn

8 March 2024 | 10:00 tot 8 March 2024 | 17:00 Dongen, Ne... 6 plekken beschikbaar Alessandra

VOOR DE SNELLE BESLISSER STIP WORKSHOP

8 March 2024 | 13:30 tot 8 March 2024 | 16:00 Alphen aan... 5 plekken beschikbaar Yolande

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app