Workshop Kruisboogschieten

Je wordt ontvangen en maakt kennis met de instructeur. Op de schietbaan krijg je duidelijke instructies over de veiligheid en leer je alles over de techniek van het schieten.

De kruisboog werd veel gebruikt in de Middeleeuwen. Deze wordt vanaf de schouder geschoten, net als een geweer. De instructeur legt uit hoe je de boog spant, hoe de veiligheidspal en de richter werken, en wat de juiste houding is voor het beste resultaat.

We beginnen op de kleine schietbaan, hier leer je de basis van het schieten o.a. richten, veiligheid en dominante oog. Als we dit beheersen gaan we naar de lange baan; hier doen we leuke spelletjes als boter, kaas en eieren en afstand schieten.

Met een wedstrijdje wordt het spannend gemaakt! In een paar rondes probeer je zoveel mogelijk punten te halen.

De kosten voor deze 1,5 uur durende workshop zijn 12,50 eurp p.p.Tikkie hiervoor volgt later bij voldoende animo. Dan kan ik ons i Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

9 werelden van Golf, Amstelveen

14 June 2024 | 11:00 tot 14 June 2024 | 17:00 De Afslag ... 9 plekken beschikbaar Marian

Gezellig middagje Casino Scheveningen

14 June 2024 | 15:00 Kurhausweg... 6 plekken beschikbaar faiza

Gezelligheidsbingo bij Orka

14 June 2024 | 19:30 Broekakker... 8 plekken beschikbaar Margo

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app