Workshop Klei kunst 🙂

Er staat een smiley achter de titel van de activiteit. Want deze middag gaan we iets leuks uit de klei trekken. Wat het gaat worden verklap ik nog niet. Dat is een verrassing. Ook als je geen ervaring hebt met het werken met klei kan je meedoen. Het gaat niet zozeer om een perfect eindresultaat maar vooral om wat je er tijdens het maken aan beleeft. Ik help je mee met de technieken. Dus gaat je zeker lukken.

Hou je van wat spelerij met klei, plezier hebben met elkaar en kijken naar de spirituele symboliek achter wat je hebt gemaakt, dan is deze workshop echt iets voor jou.
Heb je niets met spiritualiteit dan zal de symboliek bij wat je maakt jou ook niet raken en kun je beter voor een andere activiteit kiezen.

Prijs € 22,— per persoon inclusief materiaal, koffie/thee met wat lekkers. Aan het einde van de middag zijn er borrelhapjes en doen we samen nog een drankje. Om 17:00 uur sluiten we het samen zijn weer Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Oldtimer Frühshoppen

21 April 2024 | 10:00 tot 21 April 2024 | 13:00 Naborchweg... Geen limiet Jan

Wandeling Muiden. Het verhaal van Nederland

21 April 2024 | 11:00 Mariahoeve... 6 plekken beschikbaar Yvonne

Ooievaart. En meedoen aan Drieluik?

21 April 2024 | 11:30 tot 21 April 2024 | 13:30 Bierkade 1... 25 plekken beschikbaar Ad

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app