Workshop Glasfusing – Gedecoreerde Schaaltjes

️ We gaan schaaltjes van glas maken. Dit is een glasfusing workshop wat betekent dat het glas (achteraf) in een speciale glasoven verhit wordt tot een temperatuur van 650 tot 750 graden. De werkstukken kunnen dan ook niet direct meegenomen worden, maar kunnen later worden opgehaald.

We werken met glasplaatjes van 20x20cm, 3mm dik. Je kan kiezen uit wit opaal of volledig transparant. De uiteindelijke afmetingen van het schaaltje zijn afhankelijk van welke vorm je kiest (hoog of laag). De vorm is altijd "organisch" (dus geen platte schaal oid).

Je werkt in het platte vlak, met glasverf en stukjes glas, waarmee je in ca 2 tot 2.5 uur je eigen decoratie maakt. Vervolgens wordt het glas (door mij) versmolten middels 2 afzonderlijke versmeltingen. Bij de 1e stook worden de decoratiematerialen gefixeerd, bij de 2e stook wordt het glas gevormd in de uiteindelijke vorm. Dit proces duurt totaal 2 tot 3 dagen.

Klup- Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Achter de schermen & Regie van Rembrandt

17 May 2024 | 11:30 Prins Hend... 6 plekken beschikbaar Nelleke

Rondleiding Parkflat

17 May 2024 | 15:00 Westzeedij... 6 plekken beschikbaar Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app