Woensdag Winterwandeling: Kaapse Bossen

De Kaapse Bossen bij Doorn liggen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. In dit gevarieerde en uitgestrekte wandelbos met kronkelige bospaden en statige beukenlanen gaan we deze eerste prachtige Woensdag-Winter- wandeling maken.

We beginnen met mijn meegebrachte warme chocolademelk/koffie/ thee en iets lekkers bij de parkeerplaats. Fruit voor onderweg.....

Dan starten we met deze begeleide wandeling en lopen door de heuvelachtige bossen naar oa de KAAPSE toren, die we kunnen beklimmen en deze bossen van boven kunnen zien en een prachtig uitzicht zullen hebben( bij helder weer ) tot aan Utrecht en Amersfoort.
Dit stuk bos bergt ook veel historie in zich: de 150.000 jaar oude gletcher steen, meegevoerd door het ijs van de voorlaatste ijstijd. We zien grafheuvels van 3000 jaar geleden en ook nog wat overblijfselen van de 2de WO.
Kortom prachtige natuur, met een tintje historie.

Lunchen gaan we Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tapas thuis!

4 February 2023 | 16:00 tot 4 February 2023 | 21:00 Leiden, Ne... 9 plekken beschikbaar Ineke

Eten bij Spirit 6

1 February 2023 | 18:00 Mariniersw... 6 plekken beschikbaar Ria

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app