Winterwandeling op heerlijkheid Stoutenburg

Ook zo’n zin om na al die feestelijke dagen van Kerst en Oud & Nieuw een frisse neus te halen? Dat kan op zondag 7 januari 2024 in de mooie natuur nabij Amersfoort!

Voor jong en oud, alleen of met het hele gezin, biedt het Utrechts Landschap een prachtige wandeling aan over Landgoed Heerlijkheid Stoutenburg. De wandeling gaat door de afwisselende natuur rond het landgoed, op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Bij terugkomst kun je nagenieten bij het Bezoekerscentrum met warme Glühwein en (warme) appelsap.

Het belooft een verrassende wandeling te worden, waarin je alles te weten komt over de betekenis van Stoutenburg voor de stad Amersfoort en over het huidige landschap, dat in de loop van de eeuwen door de mens is gevormd. Natuurlijk vertellen de gidsen ook over de planten en dieren in het gebied. Zoals de reeën die telkens weer de koude en natte Nederlandse winter weten te trotseren.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Oefengroep 4 daagse Nijmegen voor vrouwen

26 February 2024 | 09:00 tot 20 July 2024 | 00:00 Nijmegen, ... 100 plekken beschikbaar Eva

Wandelen met de veldlopers Gulpen

21 February 2024 | 10:00 Rosstraat ... Geen limiet Anita Haanraats

Duinen-strand-duinen

21 February 2024 | 10:30 Langevelde... 8 plekken beschikbaar MoniQue

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app