Winterwandeling: Amelisweerd en Rhijnauwen

Met landgoed Amelisweerd en Rhijnauwen wordt eigenlijk 3 landgoederen bedoeld : de landgoederen Oud en Nieuw Amelisweerd en landgoed Rhijnauwen. Natuur, cultuur en boerenbedrijven kenmerken het gebied. Deze rijksmonumenten trekken samen ieder jaar ruim een miljoen bezoekers.
Het zal je dan ook niet verbazen dat dit een van de mooie plekken in Utrecht is om te wandelen in de bossen
Hier zijn het fort Rhijnauwen, kasteel Rhijnauwen, landgoed Amelisweerd en het theehuis de grote trekpleisters, waar iedere Utrechter wel eens komt om te wandelen

Het Fort bij Rhijnauwen maakt onderdeel uit van Landgoed Rhijnauwen. Fort Rhijnauwen is het grootste vestingswerk van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

We starten deze begeleide wandeling ( met gids) met een kopje koffie, thee, chocolademelk, iets lekkers en fruit bij onze parkeerplaats en lopen dan een prachtige afwisselenderoute langs brede en smalle lanen langs het Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Paranormale avond

20 March 2023 | 20:00 tot 20 March 2023 | 22:30 Kringschoo... Geen limiet Elly

Wandelclupje Geldrop dinsdagavond

21 March 2023 | 19:30 Albert Hei... Geen limiet elsje

Bezoek 3 a 4 kringloopwinkels + lunch/diner

23 March 2023 | 12:00 Nijverheid... 8 plekken beschikbaar Alda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app