Wintersport Val Sinestra Zwitserland 12 feb -18 feb 2023

Val Sinestra heeft weer een mooi winterprogramma

Het sneeuwzekere skigebied van Scuol biedt ruim 80km piste met 14 lifttrajecten, een ‘funpark’ voor snowboarders, een kinderoefenweide, een speeltuin én een crèche voor de kleintjes. Voor meer info over het skigebied zie ook: bergbahnen-scuol.ch
Daarnaast leent de omgeving van Val Sinestra zich voor veel meer dan enkel skiën en snowboarden: kom wandelen, sleeën, langlaufen of genieten van een winters wonderland met een boek op schoot en een glaasje glühwein. We hopen op een mooi seizoen met veel sneeuw.

Zelf kies ik voor de activiteit sneeuwschoen wandelen, daar hoef je niets voor te leren, het is gewoon lopen met hulpstukken onder je bergschoenen om niet te ver weg te zakken in de sneeuw. De eerste van de rij maakt het pad voor de rest van de groep.

Regel je eigen boeking via hun site onder vermelding van Klup: http://valsinestra.ch/vshi/reservering/n Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Zondagmiddagborrel/koffie in de Koepel

19 February 2023 | 14:30 tot 19 February 2023 | 17:00 Harmenjans... 35 plekken beschikbaar Karin

Paasbrunch met de Roustabouts

9 April 2023 | 12:00 Stieltjess... Geen limiet Hans S

Wol; schatkist vol mogelijkheden

2 February 2023 | 13:30 tot 2 February 2023 | 15:30 Schouwburg... 6 plekken beschikbaar Bregina

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app