Wildplukwandeling De Eetbare Stad (ihkv Wereldvoedseldag)

Na een korte introductie gaan we onder leiding van een wildplukexpert en een natuurvoedingsdeskundige de stad in om eetbare planten te zoeken. Deze wandeling vondt plaats in het kader van Werledvoedseldag. Voor meer info zie: https://www.bibliotheekmb.nl/agenda/22-10-okt/wereldvoedseldag--de-eetbare-stad--met-wildplukwandeling-.html
Deelname is gratis. Wel van te voren aanmelden via foodlab@bibliotheekmb.nl Zij zullen aangeven of er nog een vrije plaats is.

De mogelijkheid bestaat om daarna ook deel te nemen aan het avondprogramma, bestaande uit een maaltijd bij Cinecitta (à € 16) en de film Future of Food met nagesprek (film is gratis voor deelnemers wildplukwandeling). Ik wil daar aan meedoen als er meer belangstellenden zijn. Dus laat het in de reactie weten als je dat ook doet.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Sinterklaasavondje

5 December 2022 | 17:50 Noordpolde... 6 plekken beschikbaar Suzanna

Wandeling Holtingerveld 12 km

26 November 2022 | 11:00 Van Heloma... 12 plekken beschikbaar Ebel

Boomplantdag

26 November 2022 | 10:00 tot 3 December 2022 | 16:00 Parklaan 1... 20 plekken beschikbaar Mirjam

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app