Wijnproeverij.

Een wijnproeverij met een rondleiding op Landgoed Heenwerf is een unieke beleving! Wij dompelen je onder in ons verhaal en vertellen je uitvoerig wat er allemaal bij komt kijken om de bubbel in je glas te krijgen. Allerlei aspecten komen aan bod zoals de wijnbouw, het ambachtelijke stoken en de verschillende stappen in de wijnmakerij. Ondertussen proef je niet enkel onze heerlijke mousserende kwaliteitswijnen, maar ook de verschillende Ratafia Likeurwijnen.

Wij bieden 2 à 3 glazen mousserende kwaliteitswijn (12%), proeverij van 3 likeurwijnen (21%), een likeurtje (40%) en 4 luxe hapjes. Voor deelnemers die geen alcohol zouden drinken voorzien we plat en bruisend water.

Een wijnproeverij met rondleiding duurt ongeveer 2 uur. Deze kan uitgebreid worden met een wandeling in de wijngaard waardoor het event een uurtje langer duurt. In augustus kunnen wij enkel nog zaterdag 12 augustus aanbieden, of eventueel door de Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Borrelen en hapje in Vessem

22 September 2023 | 17:00 Driehuizen... 25 plekken beschikbaar adrie

Humorfestival met Andy Marcelis

22 September 2023 | 20:00 Burgemeest... 10 plekken beschikbaar Miranda

Haarlem Blues Club | Thomas Toussaint Band

22 September 2023 | 20:30 Korte Vers... 135 plekken beschikbaar Haarlem Blues Club

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app