Wie gaat er mee naar Reggae Geel?

Leuk toch om hier naar toe te gaan?
Zelf staan we op de camping van dit fantastische evenement. Zodoende kunnen we op donderdag avond al genieten van een pre concert. Er zijn weekend kaarten, maar ook kaarten voor alleen vrijdag of zaterdag.

Ken je dit festival niet, lees dit dan:

Reggae Geel, een van de oudste Reggaefestivals van Europa, werd geboren in 1978. Doorheen de jaren groeiden we uit tot een toonaangevend en authentiek festival. Wij brengen het beste aan wat Jamaica te bieden heeft naar de Belse Bossen in Geel. Wat startte als een fuif in openlucht, groeide uit tot een sfeervol festival met 50.000 bezoekers.
Wie geproefd heeft van onze Mainstage (live-optredens), Bounce Dancehall (Dancehall), 18” Corner (Dub),Tallawah, weet wat voor lekkers er op Reggae Geel geserveerd wordt. 
Reggae Geel is ook een Fair Trade-festival en draagt deze naam met trots. Op onze wei slurp je met plezi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Het Helemaal Top Zomerfestival

9 July 2022 | 16:00 Geen limiet connie

Avondje sauna in Son.

28 June 2022 | 17:30 tot 31 December 2022 | 23:00 Thermaelaa... Geen limiet Henk

Salsa Strandfeest voor iedereen

18 June 2022 | 19:00 tot 18 June 2022 | 22:00 Strandweg,... 6 plekken beschikbaar Belinda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app