Wereldverteldag: Vertelcafé en -buffet

Aan het begin van de lente vieren alle vertellers over de hele wereld de Wereld Vertel Dag. Een dag om het vertellen voor het voetlicht te brengen. Niet dat dat nodig is, want vertellen is de alleroudste en nog steeds actieve cultuurvorm die de wereld kent. Het ‘vertellen’ staat daarom ook niet voor niets op de Immateriële Erfgoedlijst van Unesco.

In Zeist houdt de Werkgroep Zeist Vertelt (onderdeel van de Stichting CultuurZeist) dit oude cultuurgoed springlevend. Al weer ruim 10 jaar organiseert de Werkgroep de Vertelcafé’s, meestal in het Torenlaan Theater. En zo ook dus op vrijdag 22 maart. Geen gewoon vertelcafé, maar ter gelegenheid van Wereldverteldag een vertelcafé rond een 3 gangen vertelbuffet.

Deze bijzondere viering van de Wereld Vertel Dag vindt plaats op vrijdag 22 maart 2024, aanvang 17.00 uur in het Torenlaan Theater. En duurt tot 21.00 uur. Voor dit vertelcafé is het noodzakelijk om je van te Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Spring Festival 2024 – Dérive

22 April 2024 | 19:30 Amare, Spu... 10 plekken beschikbaar Dennis

Meet4Music: Workshop DIRIGEREN

22 April 2024 | 18:45 tot 22 April 2024 | 20:00 Spuiplein ... 11 plekken beschikbaar Anouschka

Stadswandeling Leiden

23 April 2024 | 11:00 Morsstraat... 8 plekken beschikbaar Teddy

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app