Waterweg wandel 11km via Maassluis terug.

Deel 4 van de wandel4weekse : Rustige wandeltocht van zo'n 11km start vanaf RET (in het middenpad) metro-station Vlaardingen WEST (voldoende gratis parkeerplek in omgeving), langs de Nieuwe Waterweg rivier (Het Scheur) richting Maassluis en via de polder weer terug.

Onderweg rechts van de A20, na ongeveer 4km stoppen we even bij de in aanbouwzijnde Blankenburgtunnel en in Maassluis kun je evt. lunch kopen bij de Lidl. Na een paar km stoppen we dan even in de polder om je (meegebrachte) lunch op te eten/drinken. Bij een Golfbaan stukje verder kunnen we evt. toileteren.

Dit is niet voor hardlopers of snelwandelaars. Geen rollators en dit is een gratis event maar alleen aanmelden als je ook écht komt (gebruik anders "bewaar"), bericht even af indien op laatste moment toch niet. Stipt 11:05 vertrekken we. Ik heb mooi weer besteld maar de levertijd is erg lang 😉 Ik maak wat foto's voor de Klup-app als je niet in beeld wi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandelen & Pannenkoek

8 December 2024 | 10:50 Generaal v... 6 plekken beschikbaar Ellen

Kerststallenroute Baarn + & ️

22 December 2024 | 15:20 Eemnesserw... 8 plekken beschikbaar Ellen

Wandeling Baarnse bos

17 July 2024 | 10:00 Lt. Gen. v... 8 plekken beschikbaar Anoesjka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app