Wat geweest is is geweest.

EEN ODE AAN BOUDEWIJN DE GROOT EN LENNAERT NIJGH

Wie gaat er gezellig mee naar de Voorstelling “Wat geweest is, is geweest” in de cultuur koepel in Heiloo op zondag 1 december?? We verzamelen op de trap voor de deur om 13.15 uur. Tijd voor koffie, thee en/of kennismaking.
Het is alweer twintig jaar geleden dat Lennaert Nijgh, de geliefde tekstdichter van onder meer Boudewijn de Groot, overleed. De Amsterdamse zanger Jan-Paul van Spaendonck was goed met hem bevriend, al bleef hij een raadsel voor hem. Hij zong op zijn begrafenis, en was ook van de partij toen in 2013 het Lennaert Nijgh-festival in Haarlem werd georganiseerd, bij de gelegenheid van Nijgh’s tiende sterfdag. Jan-Paul van Spaendonck heeft met zijn zoon Martijn en de Zaanse zangeres Jenny van de Wateringen een programma samengesteld met hun persoonlijke keuze uit de mooiste liedjes van Lennaert en Boudewijn. Ook zal Jan-Paul fragmenten uit de vele indruk Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Fiesta Latina Hortus Nijmegen

23 June 2024 | 11:00 tot 23 June 2024 | 13:00 HORTUS Nij... 2 plekken beschikbaar Judith

RONDVAART DEN HAAG..

23 June 2024 | 11:45 Bierkade 1... 6 plekken beschikbaar Wilma

Japan & Korean Food Festival

23 June 2024 | 13:00 Wandelweg,... 6 plekken beschikbaar Marion

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app