Wandelweekend “light” Münsterland

Over 5 1/2 week lekker een lang weekend weg met elke dag een wandeling. Ik heb 6 eenpersoonskamers met eigen badkamer gereserveerd in een hotel**.
Vertrek vijdagmorgen. Bij aankomst in Duitsland een wandeling van ca. 10 km. ‘s-avonds is er op de binnenplaats van Schloss Nordkirchen een openluchtbioscoop waar de film Spencer draait.
Zaterdag een ca. 10 km lange Rondwandeling waarbij we Burcht bezoeken. ‘s-Middags een korte wandeling door een mooie Rozentuin en de Wolfsschlucht. In totaal 2 km.
Zondag een wandeling van ca. 12,5 km waarbij we een watertoren beklimmen en indien mogelijk en gewenst een uurtje kegelen.
Maandag een wandeling van 8 km over de heide, dan 1,5 uur waterfietsen op de Stausee en als afsluiter nog een wandeling van 4 km langs de Stever. Vervolgens weer naar huis.

Deze 4 dagen kost u € 219,00 pp. Dat is inclusief 3 overnachtingen in een 1persoonskamer met eigen badkamer, ontbijt Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Bossche borrel

2 October 2022 | 15:00 Lunchcafé... Geen limiet Carla

Zeilen

9 October 2022 | 13:00 tot 10 October 2022 | 09:30 Herengrach... 25 plekken beschikbaar Jacqueline

Mysterieuze paddenstoelenwandeling

22 October 2022 | 09:45 Oudendijk ... Geen limiet @nit@

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app