Wandeling Teteringen ca. 12 km

Route van ca. 12 km door de heuvelachtige bossen bij Oosterhout en Teteringen.

Vertrek om 13.30 uur bij Restaurant De Hannebroeck. We beginnen bij de "Seterse bergen" met een paar pittige heuveltjes. Het geaccidenteerde landschap gaat dan over in bossen met open gebieden en zandvlaktes. Wij lopen in een vlot wandeltempo van ruim 4,5 km per uur.

We gaan onder de A27 door en via een zandvlakte en bospaden naar golfbaan De Haenen in Teteringen. Daar pauzeren we bij het clubhuis (met groot, gedeeltelijk overdekt terras en uitzicht over het mooie landschap met vijver en fontein).
We lopen dwars over de prachtig aangelegde golfbaan, op een openbaar pad dat tevens een kunstroute is. Je kijkt je ogen uit.

Daarna over smalle bospaden en langs het schilderachtige Anton Pieckven aan de rand van Oosterhout en over het viaduct van de A27 terug naar het startpunt met onderweg nog een paar laatste heuveltjes.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

18 km Reeuwijkse Plassen

15 April 2024 | 10:45 Reeuwijkse... Geen limiet Hans S

Wandelen en kluppers ontmoeten

15 April 2024 | 10:30 Johanniswe... 7 plekken beschikbaar Hetty

Wandeling Baarnse bos

15 April 2024 | 10:00 Lt. Gen. v... 8 plekken beschikbaar Anoesjka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app