Wandeling Sculpturen Alledaags mensen ‍♀️ ‍♂️ ‍♀️

In het voorjaar van 2024 zijn in Valkenburg aan de Geul de Alledaagse mensen op bezoek. Een unieke kunstinstallatie die een brug slaat tussen het alledaagse leven en de kunstwereld.

De Alltagsmenschen, of alledaagse mensen, zijn gemaakt door de Duitse kunstenaars Christel en Laura Lechner. Deze beelden stralen warmte, humor en herkenning uit, waardoor ze een glimlach op het gezicht van voorbijgangers toveren.

Wandel je met ons mee ? Door de charmante straten van Valkenburg aan de Geul en ontdek de diverse alledaagse mensen die her en der verspreid staan. Van een groepje vrienden die gezellig tafelen tot een paar dat innig danst – elk beeld vertelt een verhaal en nodigt uit tot interactie.

Vanuit Venlo gaan Ria en Marleen met de trein, vertrek 09:03, aankomst Valkenburg om 10:24 uur. Wil je ook met de trein onderweg aansluiten? Dan laten we je die ochtend weten in welk treinstel we zitten. Leuk samenreizen.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Pitch & Putt golf

25 May 2024 | 13:45 Spoordonks... 15 plekken beschikbaar Hans

Last minute Keezenspel

25 May 2024 | 19:30 tot 25 May 2024 | 23:15 IJsselstei... 6 plekken beschikbaar Regina

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app