Wandeling Ruurlo, 14 km

Deze grotendeels onverharde route biedt een mooie afwisseling van bosjes, houtwallen, beekjes, boerderijen en akkers. De route voert langs de Baakse Beek en langs authentieke Achterhoekse boerderijen, ook wel bekend als Saksische boerenhoeves. De boerderijen die deel uitmaken van Landgoed Ruurlo zijn te herkennen aan de rood-groen-witte luiken. We slingeren over smalle voetpaadjes langs de randen van bos- en bouwland. Bijzonder is de Formerhoek: dit is het natste deel van boswachterij Ruurlo. Het ven de Grote Former is ontstaan door turfwinning. Sinds Staatsbosbeheer het ven in 1997 opnieuw uitbaggerde, mag de natuur hier zijn gang gaan.

Ik wil starten vanaf de parkeerplaats van museum More, ligt aan de N312, staat aangegeven, niet hun terrein oprijden dus.

Na 6 km is er horeca.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandelen Kuilenburgerpad 8 km

21 April 2024 | 10:00 Culemborg,... 10 plekken beschikbaar Madelon

Wandel2daagse Merksplas B 12 km

21 April 2024 | 10:00 Hoekeinde ... Geen limiet Desiré

Happen, Stappen & Aanpappen In d’Ouwe Peel

21 April 2024 | 10:30 Oude Peels... Geen limiet Sandra

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app