Wandeling Moergestel De Reusel en Galgeven

Aanmelden = meedoen, bijzondere omstandigheden daargelaten. Is ook respectvol naar de organisator. Gebruik anders de bewaar/alert knop. Een wandeling van ongeveer 12 km. Er lopen geen honden mee met mijn wandelingen. Verzamelen 11.45-12.00 uur voor koffie of thee. Ik wil graag om 12.30 uur vertrekken. Ik nodig ook niet kluppers uit om mee te wandelen.
We wandelen vanuit Moergestel langs De Reusel. De Reusel is een beek in Noord-Brabant. Zij ontspringt ten zuidwesten van het dorp Reusel, op het hoger gelegen Massief van Brabant, en stroomt  door naar Moergestel, waarna zij net ten zuiden van Oisterwijk overgaat in de Achterste Stroom. Een ander gedeelte van de wandeling voert je door de Oisterwijkse bossen en langs de oevers van het Galgeven, een van de grootste vennen in De Oisterwijkse Bossen. Begin 19e eeuw kwam het Galgeven in handen van Tilburgse textielfabrikanten. Die gebruikten het ven om wol in te wassen. Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandelen Kijkduin

19 June 2024 | 10:45 Teunisbloe... 20 plekken beschikbaar Barend

Wandeling Ockenburgh – Kijkduin. Afstand rond de 8 km.

19 June 2024 | 10:30 Kijkduinse... 17 plekken beschikbaar Erica

Wandelen rond Beetsterzwaag 18,5 km

23 June 2024 | 10:30 Van Harinx... 14 plekken beschikbaar Ebel

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app