Wandeling Maximapark 8 km en bezoek aan Museum Hoge Woerd

Vanaf parkeerplaats Museum Hoge Woerd(gratis parkeren) Hoge Woerdplein 1, 3454PB de Meern (herkent het navigatiesysteem dit adres niet, voer dan Groenedijk 1 a De Meern in) vertrekken we om 11 uur richting het Maximapark. Het is een bijzonder park dat zowel levendig als rustgevend is . Door het park loopt " het Lint" dat 8 km lang is. Via het trekpontje komen we in de Vlindertuin, ontworpen door de befaamde Piet Oudolf, ook wel de Rembrandt van de tuinen. Vandaar uit wandelen we verder door het Maximapark. Midden in het park ligt restaurant Anaflora daar zullen we rond 13.00 uur lunchen (eigen rekening). Na de lunch lopen we weer richting museum Hoge Woerd, dit museum is gratis te bezoeken. Na bezoek van het museum kunnen we nog afsluiten met een drankje in het restaurant van het museum.
Het archeologisch museum is gehuisvest in Castellum Hoge Woerd. Bewonder hier het 2000 jaar oude Romeinse schip met complete inventari Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

The zone of interest (film)

3 March 2024 | 15:00 Beursstraa... 6 plekken beschikbaar Marita

Boeiende fietstour met gids door Rotterdam

9 March 2024 | 12:00 tot 9 March 2024 | 15:00 Rotterdam,... 8 plekken beschikbaar Alies

Fietstocht met Diner op 1 ste Paasdag

31 March 2024 | 11:00 tot 31 March 2024 | 19:00 De Spekdon... 6 plekken beschikbaar Anny

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app