Wandeling Ketliker Skar en Heide 10 km

Deze wandeling heb ik ook georganiseerd op 16 april, maar eind augustus bloeit de heide zo mooi, dus dan krijgen we weer een heel ander beeld van de omgeving.

We maken een wandeling van 10 km door het Ketliker Skar en over de Ketlikerheide en laten ons verrassen door de variatie. Het totale gebied bestaat uit verschillende onderdelen, met allemaal hun eigen sfeer.
Kenmerkend is de rust in het gebied.
Hier kom je regelmatig witte damherten tegen. Deze sierlijke bewoners smullen van de grassen, kruiden en jonge boompjes. Als je stil bent kun je ze bewonderen.

We lopen in een rustig tempo zodat er onderweg genoeg tijd en ruimte is om met elkaar te kletsen, stil te staan en te genieten van al het moois wat we zien.

Halverwege maken we een kleine break, maar na de wandeling kunnen we eventueel ook nog iets eten/drinken bij de horecagelegenheid waar onze auto geparkeerd staat.

Wie gaat er gezellig m Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Vrijmibo bij Kim’s kroeg

1 July 2022 | 17:00 Piusplein ... 20 plekken beschikbaar Caroline

#08 VRIJMIBO dance&movie aan de Maas!

1 July 2022 | 17:00 tot 1 July 2022 | 23:00 Plantagela... Geen limiet Cecylia

25e editie “ Deventer op stelten”

1 July 2022 | 20:00 Brink 15, ... 9 plekken beschikbaar Henriette

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app