Wandeling Haastrecht – Oudewater

⚠️ LEES DE HELE OMSCHRIJVING!

Start tussen 10.00 en 11.00 op een wel heel bijzondere lokatie: de tuin van Kringloop Just 2 Be Hoogstraat 80  2851BH Haastrecht. Met koffie of thee en iets lekkers. Als je ook even wil kringlopen in de winkel kom dan op tijd! ⚠️ Neem contant en klein geld mee voor efficient afrekenen van consumpties en koopwaar. Je kunt in de winkel ook pinnen. De eigenaresse is op de hoogte van onze komst.

Www.just-2be.nl/

Vanaf 11.00 uur een super stoere, avontuurlijke, gevarieerde knooppuntenwandeling *) door de Krimpenerwaard. Het is ongeveer 18 kilometer dus we lopen een beetje door. Voor geoefende en fitte wandelaars. De route is 50% onverhard en daardoor rollatoronvriendelijk en zwaar.

Van Haastrecht naar Oudewater door een heel bijzonder natuurgebied, de Hooge Boezem. Weidevogels, molens, graskaden,  wilgen, vee. Met hekjes die soms open kunnen, en vaak niet. Dan moeten Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Amsterdam Klezmer Band Jubileumconcert

15 September 2022 | 19:30 Weteringsc... 10 plekken beschikbaar Laetitia Joy

Avondwandeling Balloerveld

6 July 2022 | 18:30 Crabbeweg ... 10 plekken beschikbaar Ebel

Vraag & Antwoord – HULPLIJN

2 June 2022 | 16:20 tot 31 May 2023 | 11:10 Geen limiet Ellen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app