Wandeling en wijnproeverij met hapjes

Wie heeft er zin om mee te gaan ?

Eerst maken we een wandeling van een uutje en dan mogen we wijn gaan proeven.

Wijnproeverij bij De Admiraal in Heerlen

Beleef een heerlijke wijnproeverij in het gezellige restaurant De Admiraal in Heerlen! Proef van maar liefst 10 wijnen, een port, een likeur én 5 smaakvolle bites, terwijl je geniet van de ontspannen sfeer in het restaurant of op het terras.

Bij Restaurant De Admiraal kun je gaan genieten van een heerlijke proeverij. Wijnliefhebber Herman Haas van 'Wijnen en zo Limburg' heeft zorgvuldig 10 kwalitatieve wijnen en een mooie port geselecteerd om jou te laten proeven.

Daarbij zorgt het keukenteam van De Admiraal voor 5 begeleidende bites, die de smaken tot een hoger niveau zullen tillen. Je wordt verwend met lekkers zoals een Carpaccio bonbon, een Goudse kroket, gevulde grotchampignons en meer lekkers. Proef het en ontdek de smaak! Als afsluiter s Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tafel voor veel

23 July 2024 | 18:00 Händelple... 8 plekken beschikbaar Nanda

Avondwandeling Haarlemmermeerse Bos 5km

23 July 2024 | 19:00 IJweg 941,... 8 plekken beschikbaar @nit@

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app