Wandeling door Midden-Delfland ( ca. 16 km )

Mooie rondwandeling tussen Delft en Schiedam van ca. 16 km door Midden-Delfland. De startplek is vanaf de parkeerplaats bij Brasserie de Schie aan de Delftse Schie ( Kandelaarweg 123, 3047 EV, Rotterdam ). De wandeling gaat door de polder, het Abtswoudse Bos, langs vennen en rietkragen en over wandelpaden dwars door de weilanden. Zowel verharde als onverharde paden, dus goede wandelschoenen zijn wel aan te raden. Je moet onderweg over twee houten hekken ( met treden ). Er is geen horeca onderweg, dus neem voldoende drinken en eten mee. De wandeling duurt ongeveer 4 uur. Geen honden toegestaan.
We kunnen na afloop wat drinken bij Brasserie de Schie. Laat even weten of je dit ook wilt, dan kan ik voor de zekerheid plek reserveren. Hopelijk wordt het lekker wandelweer en kunnen we van de prachtige omgeving genieten. Tot donderdag!

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandeling Slikkerveer Donckse Velden 11 km

14 July 2024 | 10:00 Dillenburg... 8 plekken beschikbaar Petra

Gulpen 15 km met lunch

14 July 2024 | 10:00 Parkeerpla... 8 plekken beschikbaar Jacqueline

Wandelen Oisterwijk 10 km

14 July 2024 | 10:15 tot 14 July 2024 | 14:30 Van Tienho... 12 plekken beschikbaar Angelique

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app