Wandeling buitenplaats Huis te Manpad

Het park van Huis te Manpad, Herenweg 9 te Heemstede is alleen in excursieverband te bezoeken. De gebouwen van Huis te Manpad worden particulier bewoond en zijn niet open voor het publiek.

Natuur & Cultuur
Tijdens de rondleiding door het park krijgt u informatie over de geschiedenis en het huidige gebruik van het landgoed. Ook de specifieke natuuritems zullen niet onbesproken blijven. In het voorjaar, met de bloeiende knol- en bolgewassen is een bezoek aan deze buitenplaats een aanrader.

De excursie vertrekt vanaf de toegangspoort aan de Herenweg, daar dus verzamelen. Om 10 uur staat er bij de poort een gids klaar die u, als belangstellende meeneemt voor een boeiende wandeling. U parkeert uw auto buiten het terrein, fietsen kunt u zetten bij het linker koetshuis.

Een rondleiding duurt circa 1,5 uur en is gratis. De excursie gaat soms over smalle paadjes en een scootmobiel of rolstoel is daarvoor niet gesc Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Spring Festival 2024 – Dérive

22 April 2024 | 19:30 Amare, Spu... 10 plekken beschikbaar Dennis

Meet4Music: Workshop DIRIGEREN

22 April 2024 | 18:45 tot 22 April 2024 | 20:00 Spuiplein ... 11 plekken beschikbaar Anouschka

Stadswandeling Leiden

23 April 2024 | 11:00 Morsstraat... 8 plekken beschikbaar Teddy

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app