Wandeling 6 Paleispark Het Loo Apeldoorn incl Het Oude Loo

Wandeling van 2 à 3 uur en hooguit 8 km door het prachtige Paleispark Het Loo, incl Het Oude Loo. Dat oude jachtslot heeft een schitterend eigen park, dat alleen in de periode van 2 april t/m 31 mei open is voor het publiek.

Voor mij is deze wandeling een bad in schoonheid, en daar wil ik jullie graag in meenemen. Als de zon dan ook nog schijnt, kan het een onvergetelijke ervaring worden.

Deze omgeving is zeer afwisselend qua begroeiing en cultuurhistorische monumenten uit de tijd dat de Oranjes het park helemaal voor zichzelf hadden. Nu is het voor iedereen toegankelijk tegen betaling van €2,- Je kunt op twee manieren een kaartje aanschaffen: 1) via https://www.kroondomeinhetloo.nl/bezoekersinfo/entreeprijzen/ en dit bij je steken of 2) bij de ingang van het park een QR code scannen en met je smartphone betalen.

We verzamelen om 10 uur op de stoep van Hotel Bastion Het Loo (vlakbij de Naald). Zodra we compl Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rozen. Veel rozen. En wandelen. En pauze.

14 June 2024 | 10:00 tot 14 June 2024 | 14:30 George Mad... 12 plekken beschikbaar Ad

Gezellig middagje Casino Scheveningen

14 June 2024 | 15:00 Kurhausweg... 6 plekken beschikbaar faiza

Welkom in ‘t Hoedje van Purmerend ️

14 June 2024 | 18:30 Kaasmarkt ... 12 plekken beschikbaar Paula

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app