Wandelen is genieten!

Bewegen is gezond. Dus kom in actie. Op een leuke en gezellige manier. Gewoon naar buiten, de natuur in. In een rustig tempo genieten van al het moois om je heen. Met na afloop een applausje voor je zelf: een grote kop warme chocolademelk met een stuk taart erbij.
De wandeling duurt circa 2,5 uur. Op een doordeweekse middag. Want juist dan is het heerlijk om er even uit te zijn. We starten en eindigen bij de Bisonbaai, de zandwinplas nabij de Waal ter hoogte van Ooij. Wie wil kan na afloop van de wandeling iets drinken en/of eten in het nabijgelegen Café Restaurant Oortjeshekken.
De wandeling wordt begeleid door ondergetekende, Rowan Koster. Sinds 1994 ben ik werkzaam als reisleider. Eerst in opdracht van en daarna als zelfstandig ondernemer (Uniek Voettochten).
Je hoeft geen ervaren wandelaar te zijn om mee te doen. Ik wil juist beginners over de streep trekken! Laat je dus niet weerhouden als je een of meer maatj Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Zondagmiddagborrel/koffie in de Koepel

19 February 2023 | 14:30 tot 19 February 2023 | 17:00 Harmenjans... 35 plekken beschikbaar Karin

Paasbrunch met de Roustabouts

9 April 2023 | 12:00 Stieltjess... Geen limiet Hans S

Wol; schatkist vol mogelijkheden

2 February 2023 | 13:30 tot 2 February 2023 | 15:30 Schouwburg... 6 plekken beschikbaar Bregina

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app