Wandelen is genieten!

Bewegen is gezond. Dus kom in actie. Op een leuke en gezellige manier. Gewoon naar buiten, de natuur in. In een rustig tempo genieten van al het moois om je heen. Met na afloop een applausje voor je zelf: een grote kop warme chocolademelk met een stuk taart erbij.
De wandeling duurt circa 2,5 uur. Op een doordeweekse middag. Want juist dan is het heerlijk om er even uit te zijn. We starten en eindigen bij de Duivelsberg, bovenop de stuwwal nabij de grens met Duitsland. Wie wil kan na afloop van de wandeling iets drinken en/of eten Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg.
De wandeling wordt begeleid door ondergetekende, Rowan Koster. Sinds 1994 ben ik werkzaam als reisleider. Eerst in opdracht van en daarna als zelfstandig ondernemer (Uniek Voettochten).
Je kunt gratis deelnemen aan deze wandeling.
Je hoeft geen ervaren wandelaar te zijn om mee te doen. Ik wil juist beginners over de streep trekken! Laat je dus n Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Hellendoornse berg en Reggedal 11 km

31 March 2023 | 13:30 tot 31 March 2023 | 16:00 In de Tonn... 12 plekken beschikbaar Betsy en Willem

Meidenborrel

31 March 2023 | 15:00 Peperstraa... Geen limiet Ritam

Welkom Vrijmibo (nieuwe) Kluppers regio IJmond

31 March 2023 | 16:00 Burgemeest... 35 plekken beschikbaar Ton (Kluphost IJmond e.o.)

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app