Voorschoten aan zee fietsroute 37 km

Omschrijving
De fietsroute start bij TOP Voorschoten (Duin, Horst en Weide) achter Van der Valk hotel De Gouden Leeuw.

Toeristische Overstappunten (TOP’s) zijn de perfecte plekken om een fietstocht of een wandeling te starten. Op deze plekken kun je namelijk gratis je auto parkeren aan de rand van prachtige gebieden. Vanuit hier kun je heerlijk fietsen en wandelen via de knooppunten. De TOP’s zijn makkelijk te vinden door de borden langs de wegen te volgen. Je herkent de TOP aan een groene stalen halm van 5.5 meter hoog.

TOP Voorschoten ligt midden in het gebied Duin Horst & Weide. Dit open gebied tussen Den Haag en Leiden strekt zich helemaal uit van de kust in het westen tot in het Groene Hart landinwaarts. De relatief jonge duinen aan de kust vormen een waardevol natuurgebied met verschillende functies: waterwinning, kustversterking en recreatie. Op de oude strandwallen (horsten) vond al rond 2000 vóór Ch Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Fietsen (e-bike) en lunchen

19 July 2024 | 10:30 tot 19 July 2024 | 15:30 De Gulle B... 8 plekken beschikbaar Harriët

E-bike 50 km Marken Volendam

19 July 2024 | 10:30 Dorpsstraa... 8 plekken beschikbaar Ellen

Fietstocht

19 July 2024 | 10:45 Hoofddorp,... 6 plekken beschikbaar Plony

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app