Vollemaanwandeling Zandmotor Kijkduin

Wie gaat er weer gezellig mee wandelen bij ondergaande zon en volle maan? We doen natuurlijk ook nog ergens een drankje.

Verzamelen om 18.45 uur. We vertrekken om 19 uur vanaf het parkeerterrein schuin tegenover Restaurant de Haagse Beek en maken een gezellige wandeling door de duinen richting de Zandmotor, vervolgens richting de Argusmast en als het goed werr is nog verder en weer terug naar een leuke strandtent (niet ver van het startpunt) voor een drankje waar we een mooi uitzicht hebben op de ondergaande zon. Dit wordt (helaas) wel de laatste keer dat we nog iets kunnen drinken bij een strandtent want het strand seizoen is bijna voorbij. De volgende keer verzin ik iets wat niet op strand is maar dat komt goed.

Let op! Dit is geen militaristische wandeling, we wandelen voor de gezelligheid. De wandeling is plm. 5 a 6 km. Je moet wel redelijk goed ter been zijn want we lopen grotendeels door mul zand.

Honden Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tour Culinair Alphen – – – herstart

28 November 2023 | 19:00 Hooftstraa... 40 plekken beschikbaar Jaap

Dwalen over de NDSM werf in Amsterdam Noord

30 November 2023 | 10:30 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Ria

Welkom bij mijn activiteiten in december 2023

30 November 2023 | 08:00 tot 28 December 2023 | 23:00 Diversen Geen limiet Rob W Haaglanden

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app