Vitality wandeling Maximapark/Landgoed Haarzuilens 13k

We maken een mooie gevarieerde wandeling door mooie natuurgebieden maar ook stukjes bebouwd gebied van Vleuten/Utrecht. De wandeling start om 10:00 uur bij station Utrecht Terwijde. We verzamelen bij de fietsenstalling onder het station. Bij het station is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het winkelcentrum Terwijde.
We lopen eerst naar het Maximapark en dan via de Thermatervelden naar Haarzuilens. Halverwege de wandeling kunnen we bij Gasterij Hoeve Wielrevelt een kooje koffie/thee drinken. Hierna wandelen we over het landgoed Haarzuilens en door het oude dorp van Vleuten naar het Maximapark terug en van daaruit terug naar het station. We zullen daar circa 13:45 uur aankomen als ik uitga van een wandeltempo van 4-4,5 km/uur en een koffiepauze van een half uur. De wandeling is circa 13 km lang. We wandelen over verharde paden, maar ook grintpaden en onverharde paden, goed schoeisel is dus aan te raden.
Onderweg kome Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Strand of duinwandeling Kijkduin.

3 July 2022 | 16:00 tot 31 December 2022 | 17:00 Kijkduin, ... Geen limiet Dimphy

“Dagje Delft”

3 July 2022 | 10:30 Station De... 8 plekken beschikbaar Minie - Kluphost

Wandelen vanuit Zeegse

3 July 2022 | 11:00 Schipborge... 12 plekken beschikbaar Ebel

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app