Vierdaagse feesten – de finale vrijdag- Nijmegen

Zeven dagen lang staat Nijmegen in het teken van feest, gezelligheid, innovatie en saamhorigheid. Door de binnenstad, in het park, over de kade en op de (waal)stranden struinen, borrelen en feesten meer dan een miljoen bezoekers op ruim 45 podia. De fijnste optredens dragen meer dan bij aan de sfeer op het grootste evenement van Nederland. Het volledige programma is nu compleet.

Van bestaande pareltjes, zoals van links naar rechts springen bij Snollebollekes, meezingen met onder andere ABBA tribute bands, traditiegetrouw naar Waal in Vlammen, het Gevelconcert en de Bloemenregen, naar legendarische dansavonden met Fiesta Macumba, La Fuente, Watermeloen, Benny Rodrigues of het Zusje van Debbie, tot nieuwe popmuziek van WIES, blackwave. en Goldkimono bij nieuwe podia. Met een breed scala aan genres binnen het muziekprogramma, eten, drinken en vermaak voor jong en oud en wat wijzigingen in de podia-opbouw is iedereen van 13 t/m 19 Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Film voorstelling “De terugreis”

18 June 2024 | 13:15 Middenwaar... 6 plekken beschikbaar E.

SOCIAL DANCE: SBK SENSATION NIGHTS

20 June 2024 | 19:00 tot 20 June 2024 | 23:00 Amare, Spu... 10 plekken beschikbaar Dennis

Club Nouvelle 30+ Disco Train Party met DJ Sven

21 June 2024 | 21:00 tot 22 June 2024 | 03:00 Touwslager... Geen limiet Frans Dans

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app