Vertelcafé Gember en Citroenen

In het ongesubsidieerde Amsterdamse Vertelcafé 'Gember en Citroenen' worden elke maand weer andere fantastische en fictieve Nederlandstalige verhalen voor volwassenen verteld. Elke maand staan er weer andere vertellers uit het Nederlandse taalgebied op het podium hun vertelkunst te vertonen.

18 februari hebben we voor de pauze maar liefst 3 vertellers met een kort verhaal op het 'leer- en probeer podium', te weten: Sheila Visser is een student aan de Vertelacademie, waar ze de leerroute 'Vertellen voor groot publiek' volgt. Uit nieuwsgierigheid naar haar afkomst, zal ze een Indonesisch verhaal vertellen. Ook Casper Fiole volgt diezelfde leerroute. Casper is een heel fysieke verteller met een zeer sterke verbeelding en fantasie, die hij uitstekend over het voetlicht weet te krijgen. Ook Tamara Weessies komt met een prachtig sprookjesachtig verhaal uit haar thuiscultuur, die ze bijna vergeten was, Korea.

Na de pauze is Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Torenlaan Theater Zeist: open podium

3 March 2024 | 14:00 Zeist, Ned... Geen limiet Angela

Cultuur op zondag

3 March 2024 | 15:30 tot 3 March 2024 | 16:15 Lange Voor... 6 plekken beschikbaar Carlotta

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app