Verstillende herfstwandeling bij Oranjewoud

Stap uit het geraas van alledag en wandel deze zonnige zondagmiddag in alle rust met me mee door de prachtige, deels historische tuin van Landgoed Oranjestein (www.oranjestein.com).

Geniet van de schoonheid en rust in het herfstige bos. Laat je verrassen door de mooie doorkijkjes, prieeltjes en ‘hoekjes’ die deze tuin zo bijzonder maken.

Ervaar de kracht van mindful en in stilte wandelen, vertragen en stilstaan in de natuur. Ervaar de kracht van de natuur als spiegel en bron van rust.

Wandelen in stilte in de natuur, in volle aandacht aanwezig zijn in alles wat je doet, ziet, hoort, ruikt en voelt, geeft rust in je hoofd, inzicht of inspiratie en brengt je in verbinding met jezelf. Heerlijk toch?

Vanaf de parkeerplaats bij de Overtuin in Oranjewoud (Lindelaan/Blocq van Scheltingaweg) lopen we in een rustig tempo naar het mooie landgoed, waar we een verstillende, mindful wandeling van ongeveer 1,5-2 Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Van Gogh Museum, vertrek van station Hoorn

29 November 2023 | 11:25 Stationspl... 5 plekken beschikbaar Saskia

Gratis film: onder het maaiveld

29 November 2023 | 15:00 Otto Reuch... Geen limiet Jan

Iets Drinken

29 November 2023 | 14:30 10 A, Mark... Geen limiet Niels

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app