Verhalencarrousel Theetuin Vierakker

Ga ook dit jaar weer mee genieten van deze bijzondere theetuin, met verrukkelijke thee, diverse soorten gebak en met verhalenvertellers in het amfitheater.

Op zondag 16 april 2023 staat een verhalencarrousel gepland.

ℹ️”Vijf verhalenvertellers uit Zutphen en omstreken komen in actie. Tussen half twee en half vijf vertellen zij aan een stuk door verhalen op verschillende plekken in de Theetuin. Als bezoeker maak je je eigen ontdekkingstocht door de tuin langs de vertellers en hun verhalen.

Over de Jongen en de wolf, over Het Ezeltje, een sprookje van Grimm. Het verhaal van Narcissus. De jongen die Suzan heette. En Wat de Reiger vergat…..

Sommige verhalen worden muzikaal begeleid. Keus genoeg voor jong en oud! De verhalen duren een kwartier. Luisteren kost niets. Maar aan het eind van ieder verhaal staat de hoed klaar waarin u een kleine bijdrage kunt deponeren.

Wanneer het slecht weer is draa Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Kennismakingsborrel

18 March 2023 | 16:00 7991 Dwing... 20 plekken beschikbaar Enyta

Bowling Diekman

18 March 2023 | 19:30 J J Van De... 26 plekken beschikbaar Ed Klupgeest

Avondje met kluppers

18 March 2023 | 20:00 2375 Rijpw... 6 plekken beschikbaar Corrie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app