Verborgen tuinen

Verborgen Tuinen Rotterdam 2024

Eén keer per jaar laat Rotterdam zich van zijn allermooiste kant zien. Om en om zijn we te gast in Verborgen Tuinen op de Linker of de Rechter Maasoever.

De 21e editie stellen zo’n 50 eigenaren op de Rechter Maasoever hun tuin open voor publiek. Deze tuinen waren het laatst te bezoeken in 2022 en nu zijn er bijna twintig nieuwe tuinen te zien! Pak die unieke kans om de verrassend groene kant van Rotterdam te proeven. Ga op ontdekkingstocht door de onbekende wereld van de verscholen paradijsjes. Er zijn tuinen te kust en te keur: van klein tot groot, van klassiek tot modern, van design tot romantisch. Tuinen met een rijke geschiedenis, maar ook jonge tuinen die nog volop in ontwikkeling zijn. Het accent ligt op privétuinen, er zijn echter ook stadsland-bouwtuinen, daktuinen, collectieve tuinen en andere bijzondere groene plekken. Allemaal ideale inspiratiebronnen voor rechtgeaar Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Foto wandeling Markdal (en Bouvigne)

26 May 2024 | 09:00 IJsbaan, I... 12 plekken beschikbaar Pieter

Kofferbak verkoop

26 May 2024 | 10:30 Biesstraat... 10 plekken beschikbaar Jo

WANDELEN..EN KUNST

26 May 2024 | 11:00 IJmuiden, ... 6 plekken beschikbaar Wilma

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app