Van Haag tot Wal festival

Eerst in de middag door de stad (gratis) en je kan eventueel daarna naar bowlen incl eten ( is een andere klupactiviteit)

Wil jij cultureel Enschede ontdekken op verrassende plekken in hartje stad? Bezoek dan op 18 juni het gratis Van Haag tot Wal festival en dompel je onder in de verhalen van vroeger en nu over de binnenstad.

Verhalen van vroeger en nu komen letterlijk tot leven op dit festival. Op bekende én onbekende locaties in de binnenstad laten theatermakers, muzikanten en kunstenaars je kennismaken met die verhalen. Tijdens het festival kun je deze locatievoorstellingen, miniconcertjes en pop up exposities gratis bezoeken.
De verhalen gaan bijvoorbeeld over het ruige centrum van Enschede in de jaren ‘70 en ’80, toen knokpartijen aan de orde van de dag waren. Of verhalen van een statige hotel dat in het stadscentrum stonden. En leer de kleurrijke bewoners van vroeger en nu kennen. Er is een waslijs Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Amsterdam Klezmer Band Jubileumconcert

15 September 2022 | 19:30 Weteringsc... 10 plekken beschikbaar Laetitia Joy

Shaky Ground @ Oostvoorne

4 August 2022 | 20:00 tot 4 August 2022 | 22:00 Dorpsplein... Geen limiet Hanz

Black Gospel Night | Dwight Dissels & Gospelkoor

21 December 2022 | 19:30 Achter de ... 8 plekken beschikbaar ✨Arianne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app