Vaker Kluppen in filmtheater Zutphen

Deze langlopende activiteit is voor filmhuis liefhebbers die in ons prachtige historische Luxor filmtheater in Zutphen samen vaker een film willen bezoeken.

Ikzelf zet met enige regelmaat films op de KLUP-app. Ik wil je uitnodigen mee te doen. Zet jij ook jouw film uitje in Luxor hier neer? Gewoon doen! Maak dan wel ook een nieuwe activiteit aan.

Meld je hier aan als je interesse hebt om af en toe eens mee te gaan. Elke aparte nieuwe KLUP activiteit in Luxor Filmtheater wordt hier aangekondigd. Zet wel meldingen aan zodat je een update ontvangt.

Aanmelden voor een concrete activiteit doe je niet hier maar bij de activiteit zelf.

Ik hoop na een begin vanaf eind mei 2022, met één tot enkele filmliefhebbers, een groep geïnteresseerden te krijgen die er plezier in heeft regelmatig samen naar de film te gaan. Tot nu toe beginnen we de filmavond met een drankje in het filmhuistheatercafé en eindigen met een Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Zeilen op de Wadden

23 July 2023 | 21:00 tot 28 July 2023 | 15:00 Waddenzee 14 plekken beschikbaar Herry

Wandelweekend Achterhoek (3 nachten)

14 July 2023 | 16:00 tot 17 July 2023 | 11:00 Zuid Rekke... 14 plekken beschikbaar Pip

Rondvaren door Friese dorpen

30 July 2023 | 11:30 8723 CE Ga... Geen limiet Henk

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app