Vaartocht over de Kromme Rijn

Een prachtige vaartocht met gids op een ouderwetse trekschuit en vooraf een korte wandeling door historisch Wijk bij Duurstede door Inge van "SingLesSamen".
SingLesSamen is een groep gevormd tijdens Coronatijd om samen erop uit te gaan onder begeleiding van natuur- en stadsgids Inge ( vraag kleine vergoeding, dus geen commerciëel bedrijf) Wel betalen BIJ OPGAVE ,zodat ik kan starten met de organisatie(.oa vooraf de boot kan reserveren en betalen )..de eerste 8 betalende deelnemers kunnen mee met de gids.!!!

Wandeling en varen in de autentieke trekschuit van Wijk bij Duurstede naar Cothen.
Dit type schepen voer vroeger over de Kromme Rijn van Wijk bij Duurstede naar Utrecht en terug. De boot wordt aangedreven door een fluistermotor, waardoor je in alle stilte kunt genieten van de natuur.

We beginnen de dag bij een gezellig restaurantje, aan de haven ,waar we koffie of thee kunnen gebruiken ( horeca op eigen Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Joodse muziek in Dorpskerk, ’s Gravenzande

2 October 2022 | 10:00 tot 2 October 2022 | 11:00 Langestraa... Geen limiet Gieneke

Fietstoer Hoge Veluwe ong 50 km

2 October 2022 | 11:00 Nederland 8 plekken beschikbaar Ben

Wannebiezz concert @ World Forum op 2 okt.2022.

2 October 2022 | 11:00 Churchillp... 2 plekken beschikbaar Juli@

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app