Undercoversessies From the Stars…

Hi Kluppers, wees welkom en regel zelf eerst een gratis ticket zie link hieronder aan.

Kom op Tweede Paasdag naar deze bijzondere Undercoverssie! Undercoversessie-leider Martin van der Starre ('From the Stars’) en zijn vrouw Veerle vieren deze middag hun één-jarig huwelijk met een legendarische Undercoversessie met een all-star bezetting van muzikanten en vocalisten.

Er doen leden mee uit de sessies van Golden Earring, Stevie Ray Vaughan, Joe Cocker, Meat Loaf, Paul McCartney, The Who, Phil Collins en vele anderen! Het wordt een grote kruisbestuiving ter ere van het bruidspaar in de stijl van ‘Vrienden van Gouda Live’ met het thema ‘Liefde’.

En net zoals de liefde zelf is deze Undercoversessie voor iedereen toegankelijk! Dit is zeker geen 1 april-grap maar een middag vol te gekke rock, pop en blues gespeeld door fantastische muzikanten dus zorg dat je erbij bent!

Datum: Maandag 1 april (Twee Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Verjaardag Rob + gratis Kluphap + Trio Bachtaloh

26 May 2024 | 15:00 tot 26 May 2024 | 19:30 Lijsterbes... 37 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Vrijdagmiddag borrel bij Kim’s Kroeg

24 May 2024 | 16:30 Piusplein ... 19 plekken beschikbaar Caroline

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app