[uitverkocht] Openluchttheater Caprera – Suzan & Freek

Heerlijk genieten van een voorstelling midden in het prachtige wandelpark van Bloemendaal. Met een drankje erbij wordt het vast een geslaagde avond. De ligging van het open lucht theater, in het bos is gewoonweg super.

Suzan en Freek treden op met hun band, hits als Goud en Honderd Keer zullen vast voorbij komen. Naast wat kleine liedjes en verhalen.

Enkel aansluiten als je al een kaartje hebt bemachtigd!

Er is ️ parkeergelegenheid maar soms moet je een straat verderop parkeren. Kom je met de trein, dan kan ik je bij station Bloemendaal ophalen. Neem een zitkussentje mee. En dekentje en warme jas . Door de ligging kan het flink afkoelen. Uiteraard hopen we op een zwoele zomeravond.

Voorstelling begint om 20.30 uur, om een goed plekje uit te zoeken is het prettig alvast wat eerder aanwezig te zijn. We kunnen elkaar bij de kassa ontmoeten, bij de hoofdingang op de hoek van Zomerzorgerlaan.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Woordenboekspel

31 March 2023 | 19:30 tot 31 March 2023 | 23:30 Van Leeuwe... 5 plekken beschikbaar Tom

De Potvis (Nieuw Capels toneel)

31 March 2023 | 20:00 tot 31 March 2023 | 22:30 Capelseweg... 5 plekken beschikbaar Marjanne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app