Twelve Bar Blues Band UITVERKOCHT

Voorjaar 2015 viel na 10 succesvolle jaren, 4 cd's, diverse awards en honderden optredens in binnen- en buitenland het slotaccoord voor de legendarische Twelve Bar Blues Band. Omdat de afgelopen jaren de stroom van aanvragen om de band nog een keer bij elkaar te brengen steeds groter werd en het gemis onderling ook groter werd, besloot de band om aan de vraag te voldoen.

De Twelve Bar Blues Band speelt voornamelijk eigen werk(!) en haalt daarbij haar inspiratie uit de Chicagoblues. Onder aanvoering van supertandem Jan J. Scherpenzeel alias J.J. Sharp (zang + harmonica) en Kees Dusink, (solo + slide gitaar) weet de band bij ieder optreden publiek en organisatoren versteld te doen staan van de hoge kwaliteit en ultieme bluessfeer zoals je in een kroeg in Chicago of New Orleans zou verwachten. De samenwerking pakt onwaarschijnlijk goed uit. Als componisten duo staan ze aan de basis van bijna het 12BBB reportoir en ook op de büh Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Gezellig drankje ☀️

31 May 2023 | 18:30 tot 31 May 2023 | 20:30 Heisterbru... 20 plekken beschikbaar Yvette (Kluphost Zuid-Limburg)

Poolen voor beginners editie 4

31 May 2023 | 19:00 tot 31 May 2023 | 21:00 Beekpark 1... 9 plekken beschikbaar peter

Gezellige Kluphap in het mooie Delft

1 June 2023 | 18:00 Verwersdij... 17 plekken beschikbaar Marianne015

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app