Tribute to George Michael

Een live eerbetoon aan de legendarische George Michael. Met al de populaire hits van WHAM! maar ook uit George’s immense solocarriere. Dans en zing mee met “Wake me up” of maak een trip down memorylane met “Careless Whisper”.

De tribute band was van origine bedoeld als een eenmalig project tussen bevriende muzikanten in het Paaspop Theater begin 2017. Maar het succes na de eerste show was overweldigend.  Sinds die tijd heeft Faith niet stil gezeten en zijn alle concerten bij Bibelot, MEZZ, Cacaofabriek en P79 uitverkocht. Tijdens het festivalseizoen kunnen ze de hele menigte op zijn kop zetten.

FAITH! bestaat uit 12 bandleden en worden soms vergezeld met lokale koren. Voor kleinere zalen treden ze op met 9 bandleden, maar dat maakt het geluid niet minder. Dus trek je dansschoenen aan, warm die stembanden op en laat je mee voeren naar The Edge of Heaven!

Tickect 11,50 bestellen via
https://shop.i Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Paasbrunch met de Roustabouts

9 April 2023 | 12:00 Stieltjess... Geen limiet Hans S

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

D@NSP@Z

3 February 2023 | 21:00 Burgemeest... Geen limiet Desiree

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app