Tribute band Beatles and Rolling Stones

De mannen van deze Leidse coverband maken al meer dan twintig jaar muziek met elkaar en zijn dus door en door op elkaar ingespeeld. Ze herscheppen het beste van vele grote artiesten. Ook van de legendarische popgroepen The Beatles en The Rolling Stones. Van het repertoire van deze twee heeft de band inmiddels zestig nummers in de vingers. Bekende en minder bekende en alle gestoken in een nieuw jasje, maar altijd rauw, puur en swingend. Bereidt u voor op dit tribuut met klassiekers als Come Together en Helter Skelter, maar ook You Can’t Always Get What You Want en Paint It Black. Voor u gespeeld met het allergrootste plezier. Meebrullen mag!

https://www.theaterhettrefpunt.nl/Helter-Shelter-Playing-the-best-Beatles-and-Stones-songs,-op-zaterdag-16-september-2023-om-20.30-uur

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Gewoon een gezellige muziek/dansavond

7 October 2023 | 20:00 tot 8 October 2023 | 01:00 Velserduin... 135 plekken beschikbaar Richard

Fish/ Marillion tribute

22 September 2023 | 19:30 Raadhuispl... 25 plekken beschikbaar joe

Wild Romance

22 September 2023 | 20:00 Holenweg 1... Geen limiet Ursula

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app