Toneel met maaltijd Dangerous Liaisons

Wees getuige van levend gezelschapsspel dat vermakelijk begint en gruwelijk eindigt. In Dangerous Liaisons misbruiken de personages macht om seks te krijgen en gebruiken ze seks om macht uit te oefenen. Een verhaal dat meer dat twee eeuwen oud is maar rechtstreeks uit het #MeToo-tijdperk weggelopen zou kunnen zijn.

Onze maatschappij geeft naar vrouwen nog altijd duidelijke signalen af over wat er van hen verwacht wordt en hoe ze zich moeten gedragen. In haar regie van Dangerous Liaisons gaat Eva Lemaire uit van oerbeelden die stevig in onze samenleving zijn verankerd en die onze opvattingen nog steeds bepalen. Hoe moet je als vrouw zijn om goedkeuring te krijgen? Kun je dat wel en moet je dat wel willen? Want ga je je onbewust niet gedragen naar het beeld dat je wordt voorgespiegeld? En ben je dan moeder, minnares, maagd, of ijskoningin, slet, preutse trut? De voorstelling gaat deze oerbeelden met een flinke dosis humor te lij Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Woordenboekspel

31 March 2023 | 19:30 tot 31 March 2023 | 23:30 Van Leeuwe... 5 plekken beschikbaar Tom

De Potvis (Nieuw Capels toneel)

31 March 2023 | 20:00 tot 31 March 2023 | 22:30 Capelseweg... 5 plekken beschikbaar Marjanne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app