Toer de Borselse boer

Wie heeft er zin om mee te gaan op een agrarische fietstocht en streekproeverij, georganiseerd door Landschapspark Borsele? Ik denk dat dit heel interessant zal zijn!
Fiets door het mooie landschap en kom van alles te weten over de deelnemende agrarische bedrijven (3). Onderweg is er een streekproeverij met producten om te proeven en te kopen

De geschatte tijdsbesteding voor de route is ongeveer 3,5 tot 4 uur. In deze tijd kun je alles zien, doen en beleven, dus voor elke starttijd is er voldoende tijd om langs alle deelnemende bedrijven te gaan.

Bij aankomst op de gekozen startlocatie (voor ons is dit Heinkenszand) krijg je een deelnemerskaart waar de route op omschreven staat. Ook staan er langs de route pijlen die de weg wijzen.

Je betaalt bij reservering op de website eenmalig € 10,- per persoon. Hiervoor krijg je koffie/thee en wat lekkers, frietjes en een lekker ijsje. Ook zijn er nog diverse proe Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Sint-Janskerk Gouda Wereld Beroemd gebrandschilderde glazen

20 June 2024 | 13:00 Achter de ... 5 plekken beschikbaar Anita (A)

Fietsen langs Kunstschouw Schouwen Duiveland

21 June 2024 | 11:00 Schouwen-D... 7 plekken beschikbaar Erik

Samen op vakantie, wandelen,fietsen,zwemmen

21 June 2024 | 09:00 tot 29 September 2024 | 15:50 Frankrijk 6 plekken beschikbaar Tineke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app