Theaterwandeling bij kaarslicht

Wandeling bij kaarslicht is een bijzondere stadswandeling bij kaarslicht. Een gids met een lantaarn ontvangt ons bij het Palthe Huis. Onder begeleiding van deze stadswacht gaan we bij het licht van de lantaarn op ontdekkingstocht door Oldenzaal.

Je ontdekt dat de stad er bij avond er heel anders uit ziet dan overdag en komt op plaatsen die je nog nooit gezien hebt! Tijdens de wandeling stap je letterlijk terug in de tijd wanneer je historische personages uit de 18e eeuw tegen komt. Zij nemen je mee in hun deel van het verhaal van Oldenzaal.

Spannend, romantisch, bijzonder…

De kosten van deze bijzondere wandeling zijn €7,50 pp., graag te voldoen bij aanmelding via onderstaande betaallink. Mocht je toch niet kunnen dan zelf even voor vervanging zorgen.

Wil je me € 7,50 betalen voor Wandeling bij kaarslicht ? Dat kan via https://diensten.regiobank.nl/online/betaalverzoek/#/v2/36180e48-d2f1-4bf5-abfa-c0 Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wereldkeuken

24 May 2024 | 17:30 Hoge Dries... 11 plekken beschikbaar Ontmoetingsplekken Apeldoorn

UITVERKOCHT Theatervoorstelling “Succes”

24 May 2024 | 19:45 tot 24 May 2024 | 22:15 Wasbeekerl... 12 plekken beschikbaar MoniQue

Open Podium

24 May 2024 | 20:00 Baltimorep... Geen limiet Cultuurhuis Almere Buiten

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app