Theatervoorstelling Silo 8

Theatergezelschap Vis à Vis is terug met hun beste voorstelling ooit: Silo 8.
We nemen een kijkje in het jaar 2060, waar niemand veilig is in het verzorgingshuis van de toekomst: "Silo 8". Met de Memory-delete-machine wist Dr. Wolff de herinneringen van de ouderen uit. Haar motto luidt: "de afwezigheid van herinneringen betekent een toename van levensgeluk en dus een rustige oude dag. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De bewoners van Silo 8 blijken veerkrachtiger dan gedacht en verzetten zich op inventieve wijze tegen de naderende onwetendheid.
Meer willen we niet verklappen, maar de vele trouwe fans weten, dat een avondje Vis à Vis garant staat voor een groots visueel spektakel vol verrassingen en suspense. Mis het niet en ga met ons mee op woensdag 12 juni a.s. een kaartje kost 35 euro + 2,25 transactiekosten. www.visavis.nl
We verzamelen om 20.00 uur aan de voorkant van het Vis à Vis Café. Dit is v Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Torenlaan Theater Zeist: open podium

3 March 2024 | 14:00 Zeist, Ned... Geen limiet Angela

Cultuur op zondag

3 March 2024 | 15:30 tot 3 March 2024 | 16:15 Lange Voor... 6 plekken beschikbaar Carlotta

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app